Viktorka do škol: Nedělní zápas bude sledovat více než 600 dětí

01.12.2019 10:15

Fotbalové utkání věnované projektu Viktorka do škol se odehraje právě v neděli, 1. prosince od 14:30 hodin. Nedělní duel FC Viktorka Plzeň s Bohemians 1905 bude sledovat 600 dětí z Plzně a okolí.

Viktorka_do_skol

Děti ze základních škol z Plzně i okolí se díky projektu Viktorka do škol zapojily do výtvarné soutěže a vytvořily tak plzeňským hráčům opravdu originální nástupní medailonky. „Nakreslete portréty všech hráčů Viktorky a trenéra Pavla Vrby. Hráči si z nich sami vyberou ty nejpovedenější, které použijeme jako nástupní medailonky před utkáním s Bohemkou,“ vyzvala nedávno školáky přímo Viktoria Plzeň. Tohoto úkolu se zhostilo více jak 20 základních škol v Plzni a okolí.

 „Do Doosan Areny dorazilo před nedělním zápasem opravdu velké množství povedených obrázků. Množství portrétů nás opravdu mile překvapilo. Všechny se dostaly do rukou samotných hráčů, kteří si vybrali nejpovedenější. Ty budou v neděli před utkáním využity jako nástupové medailonky při představování základní sestavy našeho týmu,“ popsal Václav Hanzlík, mluvčí FC Viktoria Plzeň.

Portréty, které si hráči od dětí vybrali, najdete také na soupisce v předzápasovém magazínu Viktorián. V prodeji je v okolí stadionu a v shopu Viktoria za 19 korun. Všechny portréty budou také postupně přidány i na sociální sítě klubu. Všechny obrázky navíc hráči podepíšou a vrátí zpět svým autorům.

Nedělní zápas s Bohemians 1905 začíná ve 14:30 hodin a vstupenky si můžete zakoupit ve Viktoria shopu od 8:30 do 12:00 hodin, poté se již prodej přesune přímo na pokladny stadionu.

Foto: FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24