Viktorka hlásí čtvrtou letní posilu, přichází Pavel Bucha

09.07.2018 19:33

Dalšího hráče hlásí z rakouského soustředění Viktoria Plzeň. Do Plzně tak míří již čtvrtá letní posila. Smlouvu s klubem podepsal Pavel Bucha.

bm_fcv2015_wallpapers_1_1_1920x1080px_a

Další posilu hlásí z rakouského soustředění Viktoria Plzeň. Čtyřletou smlouvu podepsal s úřadujícím šampionem Pavel Bucha. Dvacetiletého záložníka podepsala Viktoria jakožto volného hráče bez registrované profesionální smlouvy.

„Pavel Bucha se po dopoledním podpisu smlouvy ihned přesunul za týmem na rakouské soustředění, kde se zapojí do tréninkového procesu. Celá záležitost se urodila velmi rychle, nicméně shoda s trenérským týmem Viktorie byla jednoznačná. Pavel Bucha je prototypem moderního středního záložníka, který zvládá na vysoké úrovni veškeré herní činnosti. Viktorii čeká během podzimu boj na třech frontách, dostatečně kvalitní a široký kádr je nezbytností,“ uvedl k podpisu nové posily generální manažer Viktorie Adolf Šádek.

Pavel Bucha tak již bude trenéru Pavlu Vrbovi k dispozici pro nadcházející dva přípravné zápasy v rámci rakouského soustředění. Již zítra nastoupí viktoriáni proti Innsbrucku, v sobotu je pak čeká generálka s Dynamem Kyjev.

Mladý záložník je celkově čtvrtou letní posilou Viktorie po příchodech záložníků Ubonga Ekpaie s Romanem Procházkou a obránce Luďka Pernici.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24