QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka hlásí další posilu. Získala záložníka Dominika Janoška

12.06.2018 19:35

Dvacetiletý Janošek podepsal s klubem čtyřletý kontrakt. Zatím ale bude hostovat v kádru Slovácka.

janosek_1262018

Záložník, který zítra oslaví dvacáté narozeniny, se v naší nejvyšší soutěži prosadil už v sezoně 2017/2018, kdy nastoupil do čtyř duelů v dresu brněnské Zbrojovky. V kádru Slovácka pak na jaře odehrál 741 minut v 10 utkáních. Dominik Janošek nastupuje také za mládežnické výběry.

 "Dominik je velice perspektivní a talentovaný fotbalista, takže jsme rádi, že ho můžeme přivítat ve Viktorii. Pro jeho fotbalový růst bude nejlepší, aby pravidelně nastupoval v nejvyšší soutěži, takže letní přípravu a sezonu začne ještě v dresu Slovácka, my jej však budeme detailně sledovat. Věřím, že v budoucnu bude pevným členem našeho kádru,“  komentuje přestup Adolf Šádek, generální manažer klubu.

"Zájem Viktorie o Dominika nás velmi potěšil. Má předpoklady pro to, aby v budoucnu hrál v týmu důležitou roli. Zároveň jsme rádi, že se oba kluby domluvily a hráč bude moci v nejbližších měsících svou kariéru rozvíjet a sbírat další ligové zkušenosti na Slovácku,“ dodal Roman Brulík z agentury RBR Sport Consult, která fotbalistu zastupuje. 

FOTO: FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24