Viktorka musí hodit zklamání za hlavu. Už v neděli ji čeká Liberec

28.08.2020 21:00

Po středečním vyřazení z předkola Ligy mistrů s nizozemským Alkmaarem čeká plzeňský tým další duel. Tentokrát změří pod Ještědem síly se Slovanem Liberec.

1

K utkání druhého kola naší nejvyšší soutěže nastoupí Viktorka v Liberci v neděli 30. srpna v 16:30.

"Ta středa bude určitě bolet ještě dlouho, ale takový je prostě fotbalový život,“ říká obránce Milan Havel. "Teď hrajeme v Liberci a naší povinností je tam vyhrát. Na to se nyní začínáme soustředit, co bude dál, to "Pro nás je dobře, že hrajeme okamžitě zápas a můžeme přepnout a ukázat svou sílu,“ přitaká trenér Adrian Guľa. "Věřím, že budeme velmi dobře připraveni a uděláme pro vítězství maximum,“ dodává.

To, že v Liberci Viktorku nečeká nic lehkého, si hráči uvědomují. "V Liberci je to vždycky těžké. Mají spoustu hráčů na hostování a je potřeba udělat maximum pro úspěch. Chceme se vrátit k naší hře, být dominantní. Věřím, že budeme schopni tam vyhrát,“ míní 26letý bek.

Naposledy na severu Čech zvítězili viktoriáni, také ve 2. kole sezony, 2:1. Milan Havel tehdy v 10. minutě nahrazoval Radima Řezníka. "Zápas to byl super, protože se nám povedl. Byl bych rád, kdyby to dopadlo podobně, ale tentokráte ideálně s čistým kontem,“ přeje si.

"Liberec svůj kádr poskládal dobře, co se týče jednotlivců. Teď to určitě chce přetavit do týmové souhry, což není úplně jednoduché,“ ví trenér. "Pro nás je tento soupeř velkou výzvou. Je důležité, abychom pokračovali v našem způsobu hry a v ligovém vítězném tažení. První kolo jsme zvládli vítězně, i když to nebylo herně ideální. Teď je důležité, abychom zvládli i druhé kolo a mohli jsme se chystat na další věci, které nás budou čekat,“ doplňuje Adrian Guľa.

ZDROJ: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24