QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka odehraje duel s Českými Budějovicemi bez diváků

31.07.2020 11:55

Viktoriáni před sebou mají první přátelský zápas v rámci předsezonní přípravy. V Luční ulici v Plzni se utkají s českobudějovickým Dynamem.

1

Kvůli aktuální koronavirové situaci se bude hrát v sobotu 1. srpna od 11 hodin za zavřenými dveřmi. Klub ale pro fanoušky zajistí živý videopřenos na svém YouTube kanále.

"Utkání proti Českým Budějovicím bude jedinou plzeňskou prověrkou v domácím prostředí. Poté tým odcestuje na soustředění do Rakouska, kde jej čekají čtyři přátelské zápasy,“ sděluje mluvčí Viktorky Václav Hanzlík.

S Budějovicemi se viktoriáni v rámci přátelského zápasu střetli už v květnu před restartem nejvyšší soutěže kdy na Střeleckém ostrově zvítězili 4:1 po gólech Beauguela, Kovaříka, Kopice a Buchy.

"Je určitě dobře, že si tréninkové jednotky zpestříme zápasem. Navíc proti dobrému ligovému soupeři, takže to určitě bude cenná prověrka,“ říká obránce Lukáš Hejda.

Viktorka zápas odehraje v nových dresech Macron, které byly připraveny speciálně pro přátelské zápasy. Představení oficiálních dresů na sezonu je naplánováno před jejím ostrým startem.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24