QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka vstoupí do ligových bojů už tento týden. Jaká omezení čekají fanoušky?

18.08.2020 6:42

Letní pauza je u konce. Už v pátek 21. srpna  v 18 hodin nastoupí Viktorka Plzeň do nové sezony domácím duelem s Opavou. Jen permanentka ale ke vstupu na stadion nestačí.

1

Do Doosan Areny mohou přijít pouze majitelé nových permanentních vstupenek 2020/2021, kteří si oproti permanentce pořídí online náhradní vstupenku zdarma.

Na první ligové kolo jsou stále platná omezení, podle kterých může Viktoria využít pouze 25 procent kapacity Doosan Areny, fanoušci mohou být nejvýše v pěti oddělených sektorech s omezenou kapacitou a musí dodržovat rozestupy, tedy sedět ob místo i ob řadu.  Proto mohou na utkání přijít jen majitelé nových permanentek, kteří si pořídí online náhradní vstupenku zdarma.

"Bohužel na první zápas jsou stále platná omezení. Mrzí nás, že nemohou přijít všichni naši fanoušci, nicméně i na tuto variantu jsme dopředu upozorňovali a museli s ní počítat. Proto nelze ke vstupu využít permanentní kartu, ale musí být vyměněna za náhradní vstupenku. Získání vstupenky se snažíme fanouškům maximálně ulehčit, nemusí nikam na pokladnu, ale vše si vyřídí pohodlně z domova online. Počet vstupenek je však omezen a vychází z aktuálně povoleného počtu osob na fotbalových utkání,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík s tím, že výměna bude ukončena po vyčerpání maximální povolené kapacity.

Získat vstupenku na zápas FC Viktoria Plzeň – SFC Opava lze od úterý 18. srpna od 11:00 na webové stránce permanentka.com.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24