Viktorka vyrazila na soustředění. Na nové místo a s 27 hráči

06.08.2020 10:00

Fotbalisté plzeňské Viktorky zahájili devítidenní soustředění v Rakousku. Pod Alpami je čekají čtyři přátelské zápasy.

1

Viktorka zahájila ve středu 5. srpna soustředění ve Walchsee, po několika letech tak tým trenéra Adriána Guľy zamířil na nové místo. Kádr tvoří tři brankáři a 24 hráčů do pole.

"Oproti týmu, který vstoupil do přípravy na sezonu 2020/2021, přibyl stoper B týmu Václav Míka, který s viktoriány již několik dní trénoval. A samozřejmě také nedávná posila Adriel D´Avila Ba Loua,“ sděluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Za sebou už Plzeňští mají jeden přátelský zápas, kdy porazili České Budějovice 2:0 po gólech Káčera a Matějky. V Rakousku odehrají  celkem čtyři přátelská utkání.

Už v pátek 7. srpna čeká hráče dvojutkání. Od 11:00 bude soupeřem WSG Swarovski Tirol. V 17:00 pak SCR Altach, který skončil osmý a následně prohrál v semifinále play off o Evropskou ligu s Austrií Vídeň. 11. srpna se v 18:00 Viktoria střetne s rumunskou Craiovou, která bojovala o mistrovský titul až do závěrečných kol nadstavbové části o titul.

Generálku obstará 14. srpna od 16:00 souboj se St. Pöltenem. Hned po zápase se tým vrátí domů do Plzně.

Kádr pro Walchsee2020

Brankáři: Aleš Hruška, Jindřich Staněk, Dominik Sváček.
Obránci: Jakub Brabec, Milan Havel, Lukáš Hejda, Matěj Hybš, Filip Kaša, David Limberský, Václav Míka, Luděk Pernica, Radim Řezník.
Záložníci: Marko Alvir, Adriel D´Avila Ba Loua, Pavel Bucha, Aleš Čermák, Tomáš Hořava, Miroslav Káčer, Lukáš Kalvach, Joel Ngandu Kayamba, Jan Kopic, Jan Kovařík, Ondřej Mihálik, Pavel Šulc.
Útočníci: Jean-David Beauguel, Tomáš Chorý, Lukáš Matějka.

FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24