QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

Viktorka zahájila zimní přípravu. Na prvním tréninku se hráči sejdou ve středu

06.01.2020 13:54

Příprava na jarní část sezony odstartovala silovými a rychlostními testy. Jaký kádr má trenér Adrián Guľa má k dispozici?

kaya_zima_2019

K týmu se připojují navrátilci z hostování Milan Havel, Pavel Bucha, Ubong Ekpai a Pavel Šulc, z béčka Šimon Gabriel a také nová posila Marko Alvir. Zdravotní problémy mají Jan Kopic a právě Ubong Ekpai, ti se tak zapojí do přípravy později.

První dva dny přípravy jsou tradičně věnovány funkčním a fyzickým testům. "Hráči projdou vyšetřením fyzioterapeutů a absolvují silový a rychlostní test. Jde nám o to, abychom měli analýzu pohybu a profil kondičních schopností jednotlivých hráčů, z čehož pak budeme vycházet během přípravy,“ vysvětlil kondiční specialista Martin Kojnok.

Ve středu pak celý tým vyběhne ke společnému tréninku v tréninkovém centru v Luční ulici. K dispozici mu bude vyhřívaný přírodní trávník.

Plzeňský tým čekají dvoufázové tréninky, doplněny budou o tři přípravné zápasy v tréninkovém areálu v Luční ulici, přičemž v jeden den je naplánován dvojzápas. V pondělí 27. ledna pak červenomodří odcestují do španělské Estepony k tradičnímu soustředění, kde odehrají čtyři utkání proti zahraničním soupeřům.

Kádr pro zimní přípravu

Brankáři: Aleš Hruška, Dominik Sváček.
Obránci: Jakub Brabec, Šimon Gabriel, Milan Havel, Lukáš Hejda, Adam Hloušek, Roman Hubník, David Limberský, Luděk Pernica, Radim Řezník.
Záložníci: Marko Alvir, Pavel Bucha, Aleš Čermák, Ubong Moses Ekpai, Christián Herc, Tomáš Hořava, Dominik Janošek, Lukáš Kalvach, Joel Ngandu Kayamba, Jan Kopic*, Jan Kovařík, Ondřej Mihálik, Roman Procházka, Pavel Šulc.
Útočníci: Jean-David Beauguel, Tomáš Chorý, Michael Krmenčík.

Příchody: Milan Havel (návrat z hostování Bohemians 1905), Marko Alvir (volný hráč), Pavel Bucha (návrat z host. Mladá Boleslav), Ubong Moses Ekpai (návrat z host. České Budějovice), Pavel Šulc (návrat z host. Opava), Šimon Gabriel (B tým).

Realizační tým: Adrián Guľa (hlavní trenér), Marián Zimen (asistent trenéra), Marek Bakoš (asistent trenéra), Matúš Kozáčik (trenér brankářů), Ladislav Kubalík (videoanalytik, hráčský skaut), Martin Kojnok (kondiční specialista).

FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24