QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorku čeká čtvrtfinále MOL Cupu. Po deseti letech chce v poháru opět triumfovat

03.03.2020 14:29

K čtvrtfinálovému duelu nastoupí viktoriáni ve středu 4. března proti Mladé Boleslavi. Plzeň naposledy ovládla pohár před deseti lety a odstartovala tak úspěšnou éru i na evropském poli.

DSC_9257

Pro kouče Adriana Guľu půjde vůbec o první zkušenost v roli trenéra v rámci Českého poháru. "Všichni se těšíme, obzvlášť, když je to před vlastními fanoušky. Je to pro nás další motivace hrát na vítězství a udělat maximum pro to, abychom byli úspěšní,“ řekl ke středečnímu souboji se Středočechy Adrian Guľa.

Pro červenomodré je vítězství v MOL Cupu velkou výzvou. První jarní překážkou bude Mladá Boleslav. "Je náš cíl vyhrát a udělat maximum pro to, abychom přivezli pohár do Plzně. Věřím tomu, že motivace bude tak silná, že nás potáhne za tímto prvním krokem a potom se budeme soustředit na další dva,“ konstatoval trenér.

"Jsme tři zápasy od trofeje, což by pro nás bylo super. S kluky jsme se o tom bavili, že je to deset let od posledního poháru. Je dobře, že hrajeme doma. Hodně se na to soustředíme, chceme ujít další krok a uvidíme, kdo postoupí,“ doplnil trenéra obránce Radim Řezník.

FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24