QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorku čeká semifinále poháru. Duel se Spartou uvidí fanoušci v pivovaru

17.06.2020 8:15

Protože příznivci plzeňského týmu nemohou ve středu 17. června fandit přímo na stadionu na pražské Letné, klub pro ně připravil společné sledování na zahrádce v pivovaru.

1

Atraktivní duel v rámci MOL cupu začne na Letné ve 20:15. Doprovodný program před projekcí utkání na speciální zahrádce v areálu plzeňského pivovaru, ale odstartuje už v 17:45. Duelu na Spartě bude předcházet klání esportových týmů. "V akci budou všichni čtyři hráči viktoriánského eSport týmu. Komentovaný stream poběží na Twitchi FCVP,“ sděluje mluvčí Viktorky Václav Hanzlík.

Co od semifinálového utkání očekávají trenér Adrian Guľa, záložník Joel Kayamba a brankáře Aleš Hruška?

"Víme, proti komu hrajeme, co se týče rivality mezi kluby,“ říká kouč. "Zároveň ale i víme, o co hrajeme. To je pro nás také velmi velká motivace. Chceme se dostat dál bez ohledu na to, s kým hrajeme, ale samozřejmě nějaká rivalita to ještě znásobuje. Každopádně my trenéři, hráči i celý klub máme obrovskou motivaci udělal pro postup maximum,“ sděluje Adrian Guľa.

Podobně to cítí také brankář Aleš Hruška. "Vnímám velkou váhu utkání. Chceme postoupit do finále a to, že semifinále hrajeme proti Spartě, jen zvyšuje prestižnost zápasu. Oba týmy jsou kvalitní, ale věřím, že budeme dominovat a zápas budeme mít pod kontrolou,“ říká Hruška.

Joel Kayamba si před losem semifinále Spartu přál. "Je to tak a těším se na to. Bude to velký zápas a zároveň těžký. Sparta je stále jeden z nejlepších klubů v Česku,“ ví konžský záložník. "Já osobně jsem semifinále MOL Cupu nikdy nehrál. Budu se snažit, aby to neskončilo u semifinále, ale abychom si zahráli i finále. Uděláme pro to všechno,“ slibuje.

FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24