QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorku čekají během zimy přípravné zápasy i soustředění ve Španělsku

19.12.2019 12:22

Zimní příprava fotbalistů plzeňské Viktorie odstartuje pod vedením nového trenéra Adriána Gul’y v pondělí 6. ledna. Přinášíme plán přípravných zápasů!

IMG_6712

Fotbalisté Viktorky vedení novým koučem se doma představí ve třech přípravných duelech a v plánu je také herní soustředění, na které odcestují do španělské Estepony v pondělí 27. ledna.

V úvodních dvou dnech soustředění absolvují všichni hráči zátěžové funkční testy, Novému trenérovi se na startu přípravy budou hlásit všichni včetně navrátilců z hostování – konkrétně jde o Milana Havla (Bohemians 1905), Ubonga Ekpaie (České Budějovice), Pavla Buchu (Mladá Boleslav) a Pavla Šulce (Opava). Do přípravy se zapojí i talentovaný stoper Šimon Gabriel z B týmu. Chybět nebude ani avizovaná posila, chorvatský univerzál Marko Alvir.

"K prvnímu společnému tréninku vyběhnou Kalvach a spol. ve středu 8. ledna. Trenér Adrián Guľa připravil pro hráče dvou i třífázové tréninky, které budou doplněny o tři přípravné zápasy v tréninkovém areálu v Luční ulici,“ sděluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

V sobotu 18. ledna nastoupí Viktorka proti tradičnímu soupeři z Ústí nad Labem, ve čtvrtek 23. ledna čeká viktoriány dvojzápas. Nejprve od 11 hodin  proti Viktorii Žižkov, od 14 hodin pak proti Sokolovu.

V pondělí 27. ledna tým odcestuje na herní soustředění do španělského letoviska Estepona. Na programu jsou čtyři přípravné zápasy. "Jména jednotlivých soupeřů, místa a časy výkopů ještě dolaďujeme. Jakmile bude vše potvrzeno, budeme fanoušky ihned informovat,“  dodává Václav Hanzlík.

Zatím je jisté to, že první zápas by měli viktoriáni odehrát v Esteponě 30. ledna od 11 hodin, další ve stejný den od 14 hodin. Třetí utkání je v plánu 3. února k poslednímu tým nastoupí 7. února.

Ihned po čtvrtém utkání se tým vrací zpět do Plzně, za týden pak vstoupí do jarní části sezony. V rámci 21. kola nejvyšší soutěže se představí na půdě Opavy.

FOTO: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24