QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viníci odjeli hned od několika nehod v regionu! Policie hledá svědky

12.06.2019 8:01

Policie aktuálně řeší hned několik nehod, od kterých viníci ujeli. Vyšetřování je zatím bezvýsledné a velkou pomocí by mohly být informace od svědků. Ozvete se?

nehoda tylovka (7)
  • V době od 8.hod. dne 13. května do 19. hod. dne následujícího před domem č.p. 475 v ulici Josefa Tomáška v Rokycanech neznámý řidič ve vozidle červené barvy zřejmě při nesprávném couvání nebo otáčení poškodil zadní částí nákladního vozidla oplocení s betonovou podezdívkou u domu. Majitele viník události nekontaktoval, neučinil oznámení a z místa nehody ujel. Poté co způsobil několika desetitisícovou škodu, z místa nehody ujel.
  • Dne 29. května v 11.34 hod. řidič nákladního vozidla Tatra, zelené barvy, nezjištěné registrační značky, který jel po komunikaci sil. II/232 mezi obcemi Rokycany a Osek ve směru přibližně 500 před Osekem po projetí levotočivé zatáčky vyjel vlevo do protisměru, kde se zpětným zrcátkem střetl se zpětným zrcátkem protijedoucího vozidla tovární značky Iveco Eurocargo. Neznámý řidič pokračoval v jízdě, aniž by zastavil.
  • V době od 29. května do 2. června neznámý řidič před domem č.p. 933 v ulici Boženy Němcové v Rokycanech poškodil levou stranu u zaparkovaného vozidla tovární značky Volkswagen Golf. Stejně jako v případech výše popsaných neznámý řidič z místa nehody ujel.
  • Minulý pátek (7.6.2019) v osm hodin zaparkovala poškozená své vozidlo Škoda Octavia v ulici Soukenická u domu č.p. 130 v Rokycanech a od vozidla se vzdálila. K tomu se vrátila ve dvě hodiny odpoledne a zjistila, že má uražené levé zpětné zrcátko. Dosud neznámý pachatel, který se jednání dopustil, z místa odjel, aniž by na sebe zanechal kontakt nebo nehodu oznámil.

Policisté z dopravního inspektorátu žádají případné svědky událostí, aby se obrátili na policisty a napomohli s objasněním nehod. Svědci se mohou obracet na policisty na adrese: Komenského 29, Rokycany, telefonicky na č. 974 335 259 nebo na e-mail: ro.di@pcr.cz  popř. i na bezplatnou linku tísňového volání 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24