QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vodní brána osvěží Plzeňany v centru města. V nemocnici přibyla pítka!

26.07.2019 13:30

Obyvatelé a návštěvníci Plzně se mohou v tropických dnech osvěžit přímo v centru města! Vodárny pro ně připravily mobilní vodní bránu, která od rána do večera rozprašuje vodní mlhu.

vodní brána sady
vodní brána sadypítko FN Plzeň

VODÁRNA PLZEŇ a.s. osvěžuje vodními prvky v letním počasí lidi v centru města. V Kopeckého sadech postavily vodní bránu, která rozprašuje vodní mlhu a kolemjdoucím zpříjemňuje cestu rozpáleným městem!

Atrakce nejvíce láká děti, ale projít tudy neváhají ani dospělí. „Stejně jako v nedalekém pítku U Branky proudí i naší branou pitná voda, takže ani maminky s malými dětmi v kočárcích nemusejí mít obavy z kvality vody,“ říká vedoucí zákaznického centra VODÁRNY PLZEŇ a.s. Pavel Pajtl.

Brána bude až do konce léta v Kopeckého sadech zhruba od 9 do 20 hodin a to ve dnech, kdy budou teploty atakovat 30 stupňů Celsia. Jen od 17. do 25. srpna se atrakce přesune do areálu za Plazou na plzeňský sportovní svátek Sportmánie, kde bude zchlazovat a osvěžovat všechny účastníky této výjimečné sportovní akce.

Napít a osvěžit se vodou z VODÁRNY PLZEŇ a.s. mohou také pacienti FN Plzeň. Vodárna totiž věnovala nemocnici zhruba 100 tisícový dar, z něhož nemocnice pořídila dvě nerezová pítka. Jedno slouží pacientům Transfuzní stanice v Plzni na Borech a druhé je umístěné na Centrálním příjmu FN Plzeň na Lochotíně. „Jsme rádi, že můžeme takto pomoci. Někdy se může návštěva u lékaře protáhnout a možnost napít se vody přijde pacientům jistě vhod,“ uvedl generální ředitel VODÁRNY PLZEŇ a.s. Ludvík Nesnídal.

FOTO: VODÁRNA PLZEŇ a.s.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24