Volební boj! Poničené reklamní nosiče hnutí ANO v Plasích a Nepomuku - FOTKY

16.09.2020 11:54

Volby do krajského zastupitelstva se blíží, ulice jsou plné volebních billboardů a poutačů kandidujících stran. Hnutí ANO řeší ale demolování reklamních panelů.

ANO PLAsy
ANO Plasy1ANO PLAsyAno nepomuk

Reklamní nosiče politického hnutí ANO v ulicích měst Plzeňského kraje nenechávají některé lidi spát. Hnutí ANO už zaznamenalo několik případů, kdy jejich reklamní čtyřhranoly kdosi celé poničil. Také při letošní kampani se už setkalo s pomalovanými billboardy.

„Je nám líto, že někdo svůj politický názor vyjadřuje tímto způsobem. Není to hodné slušné společnosti. Svůj názor každý může vyjádřit při volbách,“ říká lídr strany a kandidát na hejtmana Roman Zarzycký s tím, že panely už kdosi zničil v Plasích na severním Plzeňsku nebo v Nepomuku na jihu Plzeňska.

Zdemolovat takový panel ale není úplně jednoduché. Celá konstrukce poničených čtyřhranolů váží více než 100 kilogramů a je dostatečně zabezpečena také proti větru apod.

Hnutí ANO v Plzeňském kraji už vydalo na svém facebookovém profilu i vzkaz pro ničitele.

„Chápeme a respektujeme, že máte jiný politický názor a sympatizujete s jinou politickou stranou. Ale jděte svůj názor vyjádřit k volbám a neničte náš majetek. Pokud se vám nelíbí něco konkrétního, napište nám, kontaktujte nás, bavte se s námi… Jsme připraveni!“

foto: FCB Hnutí ANO Plzeňský kraj


 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24