Vozový park High Security se pyšní novými vozidly - FOTKY

20.11.2017 7:59

Významná plzeňská bezpečnostní agentura High Security posílila svůj vozový park. V terénu tak budou k vidění další typické černé vozy se žlutými pruhy...

foto-qap-cz (44)
foto-qap-cz (44)foto-qap-cz (48)foto-qap-cz (8)foto-qap-cz (1)foto-qap-cz (2)foto-qap-cz (6)foto-qap-cz (11)foto-qap-cz (13)foto-qap-cz (14)foto-qap-cz (16)foto-qap-cz (21)foto-qap-cz (26)foto-qap-cz (25)foto-qap-cz (29)foto-qap-cz (31)foto-qap-cz (34)foto-qap-cz (37)foto-qap-cz (42)foto-qap-cz (49)

Bezpečnostní agentura High Security rozšířila svůj vozový park. Flotila černých vozidel v novém firemním označení se rozrostla o čtyři novinky.

„Momentálně jsme u našeho obchodního partnera, kterým je již několik let Autocentrum Šmucler, pořídili dva větší vozy Volkswagen Transporter T6 a Caravelle. První zmíněný je určený pro naše technické oddělení, druhý pak má širší využití, v neposlední řadě pro přepravu našich pracovníků v případě potřeby,“ říká prokurista bezpečnostní agentury High Security Luděk Bednář.

Dalšími dvěma novinkami jsou Škoda Fabia a Volkswagen Caddy Maxi. „Fabia doplní řadu manažerských vozidel a Caddy Maxi je opět určen našim techniků pro příapdy meších realizací bez nutnosti přepravy materiálu,“ dodává Luděk Bednář.

Obchodní spolupráce mezi společnostmi  High Security a Autocentrem Jan Šmucler trvá už řadu let a jedná se v podstatě o vzájemné sdílení služeb. „Autocentrum Jan Šmucler je významným prodejcem a servisním střediskem regionu. Jejich zastoupení pro značky Škoda a VW zapadá přesně do našich představ o podobě vozového parku. Proti tomu my jim poskytujeme služby v oblasti fyzické ostrahy, instalovali jsme bezpečnostní a kamerový systém v autosalonu v Borské ulici, a zde rovněž provádíme úklidový servis. Jedná se o oboustranně vyváženou spolupráci, kdy lze říct, že chlapské slovo stále platí. To je v dnešní době příjemný bonus, “ chválí si vzájemnou spolupráci Luděk Bednář. 

Klíčky od zbrusu nových vozidel převzal osobně z rukou Jana Šmuclera majitel agentury Martin Kotýk.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24