QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vrtulník letěl na Tachovsko pro vážně popáleného muže

29.11.2020 22:40     30.11.2020 18:21

V neděli pozdě odpoledne zasahovala záchranná služba v obci Pavlovice na Tachovsku. Pro těžce popáleného muže musel přiletět vrtulník. Policie na místě nalezla zřejmě konopí.

foto QAP CZ
tachovsko 3tachovskotachovsko1

 "Dnes po sedmnácté hodině odpoledne přišlo na tísňovou linku záchranné služby oznámení o popáleném muži v obci Pavlovice na Tachovsku," potvrdila mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Popáleniny utrpěl muž ročník narození 1973.

"Posádky záchranné služby na místě ošetřily a zajistily muže ročník 1973 s vážnými popáleninami na horních končetinách a s podezřením na zasažení dýchacích cest. Muž byl leteckou záchrannou službou transportován do Prahy na popáleninové centrum nemocnice Vinohrady," dodala mluvčí Mária Svobodová.

Policie našla v domě zřejmě konopí...

"Z dosavadního šetření vyplývá, ze muž - cizinec, měl mít položenou nabíječku baterii na kanystru s benzinem, kdy mělo následně dojít ke vzplanutí a následnému zahoření chodby. V souvislosti se zásahem HZS bylo v domě nalezeno několik rostlin - pravděpodobně konopí. Zda se jedná skutečně o tuto rostlinu bude zřejmé až po provedené domovní prohlídce. Ve věci jsme zahájili ukony trestního řízení," uvedla k případu mluvčí policie Dagmar Jiroušková.
 

ilustrační foto QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24