QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vstupenky na utkání Viktorky s Bohemians jdou do prodeje!

13.03.2019 16:21

Viktoria hlásí: Váš hlas v hlediši, naše síla na hřišti! Do prodeje jdou vstupenky na duel Viktorky s pražskou Bohemkou. Prodej začne zítra - ve čtvrtek 14. března!

fanoušci Viktorce věřili (1)

Další domácí ligový duel čeká viktoriány až v poslední březnový den. V Doosan Areně přivítají nepříjemného soupeře, Bohemians Praha. Už od čtvrtka si ale mohou fanoušci zajistit lístky.

"Váš hlas v hledišti, naše síla na hřišti!" Toto důležité motto doprovází viktoriány při každém domácím zápase. I proto tým trenéra Pavla Vrby v této sezoně na stadionu ve Štruncových sadech v lize ani jednou neprohrál a osmkrát dokonce zvítězil s čistým kontem. Vaši podporu budou Roman Hubník a spol. potřebovat i v neděli 31. března.

Zápas spadá do druhé cenové skupiny atraktivity, první časová vlna je tedy za levnější ceny vstupenek a potrvá až do 20. března. Všem viktoriánům klub doporučuje zakoupit si vstupenky s předstihem, aby využili cenového zvýhodnění! Od 21. března až do vyprodání, případně začátku utkání, se budou prodávat vstupenky v rámci druhé časové vlny prodeje.

Lístky lze pořizovat tradičně ve Viktoria shopu během jeho klasické otevírací doby, tj. od 9 do 17 hodin. Případně jsou v prodeji také na prodejních místech Plzeňské vstupenky a online na webu Plzeňské vstupenky.

Držitelé permanentní vstupenky, kteří již nyní vědí, že nemůžou dorazit, ho mohou v systému Nabídni své místo uvolnit do prodeje pro ostatní fanoušky. Odhlašovat se mohou do soboty 30. března do 12 hodin, podle návodu ZDE. Za toto vstřícné gesto vůči ostatním fanouškům obdrží dárkový poukaz na 50 Kč do Viktoria shopu.

„Duely s Bohemians bývají vždy velmi nepříjemné. Jak ale víme, doma se nám dlouhodobě daří, a to díky našim fanouškům. Jsou naším dvanáctým hráčem a věřím, že nás vyrazí podpořit i na tento zápas,“ zve kapitán Roman Hubník.

1. časová vlna (14. 3. – 20. 3.)

I. kategorie – 200 Kč
II. kategorie – 170 Kč
III. kategorie – 140 Kč
IV. kategorie – 110 Kč

2. časová vlna (21. 3. – do vyprodání/do zápasu)

I. kategorie – 250 Kč
II. kategorie – 220 Kč
III. kategorie – 190 Kč
IV. kategorie – 160 Kč

DĚTSKÁ VSTUPENKA
– děti do 15 let mají nárok na dětskou vstupenku
– na dětskou vstupenku mimo rodinnou tribunu se vztahuje 50% sleva oproti původní ceně (cena se mění v závislosti na aktuální časové vlně)
– dětská vstupenka do sektoru H (rodinná tribuna) stojí 70 korun pro tuto skupinu atraktivity
– děti do 3 let vstupenku nepotřebují, nemají ovšem nárok na místo (musí sedět na klíně)

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24