QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Výjezdy finančního úřadu po regionu pokračují! Úředníci míří do dalších měst

18.03.2019 12:03

Také v letošním roce pomáhají úředníci finančního úřadu s vyplňováním a podáváním daňového přiznání. Výjezdy budou v regionu pokračovat i v tomto týdnu.

ilustrační foto_QAP foto (10)

Termín pro podání daňového přiznání se blíží. I v letošním roce proto pořádá finanční úřad výjezdy úředníků do jednotlivých měst a obcí Plzeňského kraje.

"Finanční správa ČR opět organizuje v rámci aktivního přístupu k daňové veřejnosti výjezdy do vybraných obcí, kde daňovým poplatníkům poradí na obecních či městských úřadech při vyplnění daňového přiznání k dani z příjmů fyzických osob a vyplněná přiznání úředníci také převezmou. Lidé tím ušetří cestu na finanční úřad," říká mluvčí Finančního úřadu pro plzeňský kraj Michaela Hošťálková.

Informace k dani z příjmů lze nalézt také na internetových stránkách www.financnisprava.cz. Na stránkách www.daneelektronicky.cz si mohou poplatníci tiskopis daňového přiznání také stáhnout, nebo jej přímo na stránkách vyplnit a následně buď vytisknout a doručit na územní pracoviště finančního úřadu, nebo elektronicky odeslat. Daňoví poplatníci se zpřístupněnou datovou schránkou jsou povinni podat daňové přiznání k dani z příjmů elektronicky. 

V nejbližších dnech přijedou pracovníci Finanční správy v uvedených termínech do těchto obcí:

Nýrsko           19. března  13:00 – 16:30 - knihovna

Kolinec          20. března   13:00 – 17:00 - úřad městyse – zasedací místnost

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24