QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vykročte do Nového roku společně. Přidejte se k novoročním pochodům

31.12.2021 7:12

Vstupte do Nového roku aktivně! Novoroční pochody se v celém kraji konají už desítky let. Vydat se můžete například na stezku se strašidly z Bolevce nebo na špacír kolem Zelené hory.

Novoroční pochod z Bolevce

Novoroční pochod z Bolevce do Bolevce

Startuje se z Ranče Šídlovák nedaleko konečné tramvaje číslo 4 ‚Košutka‘. Na trasy o délce 7, 14 a 24 kilometrů se vychází v časech od 9 do 13 hodin. Trasy přes 12 kilometrů startují do 11 hodin. Do cíle se vrátíte nejpozději v 15 hodin. Na cestě vás čeká tradiční sněhulák nebo vodník a chybět nebude ani novoroční překvapení.

Novoroční pochod z Malesic do Vlkýše

Startuje se v 13:30 hodin na Malesické návsi ‚u sv. Jana‘. Z Malesic půjdete do Dolního Vlkýše, kde vás bude čekat svařáková zastávka, dále budete pokračovat na vrch Stráž, pro zdatnější přes Komberk a Kůští, a cesta se poté stočí zpět do Malesic.

Novoroční výstup na Krkavec

Startuje se u chaty Klubu českých turistů v areálu TJ Tatran Třemošná od 9 do 11 hodin. Nejpozději budete zpět do 14 hodin. Trasy jsou připraveny na 10 a 15 kilometrů. Stezka bude ukončena v místě startu.

Novoroční špacír kolem Zelené Hory

Startuje se v Nepomuku od kruhového objezdu u Sokolovny ve 13:30 hodin. Trasa má 7 kilometrů a cílem je nepomucká restaurace Zelený strom na náměstí, kam byste měli dorazit podle plánovaného času v 16 hodin.

Novoroční výstup na Čerchov

Startuje se z parkoviště v Caparticích v 10 hodin. Trasa je dlouhá 8 kilometrů a do cíle dojdete kolem poledne.

 

foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24