QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Z Moravy odjíždí Západočeši s prohrou 0:4

21.12.2020 8:08

V neděli 20. prosince proti sobě na Moravě nastoupili fotbalisté z klubu Slovácko se Západočechy. Sestava byla stejná jako při duelu s Teplicemi.

SLOPLZ-20-21-Bog-report

Viktoriáni již potřetí v řadě nastoupili ve stejném složení. V Teplicích se ukázali v plné parádě a porazili je na plné čáře. Proto Adrian Guľa po vysoké výhře nad Teplicemi neměl důvod měnit sestavu. Tentokráte se však oproti minulému týdnu z bodů neradovali, na hřišti Slovácka totiž prohráli vysoko 0:4.

Moravané byli od začátku utkání velmi aktivní. Trenér Guľa nebyl s průběhem hry vůbec spokojen, proto i brzy střídal a změnil formaci. Po první půli Viktoria ztrácela na Slovácko gól. "Jenže fotbalisté z Uherského Hradiště pokračovali v pohledné hře i nadále a na začátku druhého poločasu odskočili již na dvougólový rozdíl, Sadílek předložil na zadní tyč Hofmannovi a ten uklidil do odkryté brány. K asistenci pak 24letý záložník přidal i gól, to když se z voleje trefil po centru Šimka. Hráči v bílých dresech měli svůj den, v závěru se ještě do listiny střelců zapsal Kubala. Západočeši tak prohráli na půdě Slovácka 0:4," uvádí FC Viktoria Plzeň.

Foto: FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24