Z neopatrného couvání byla srážka 4 vozidel - FOTKY

08.07.2021 11:12

Stačilo jedno neopatrné couvání 31letého řidiče a byl z toho střet celkem čtyř vozidel. A to na hlavní silnici I. třídy. Ke zranění osob naštěstí nedošlo.

1
123456

Řidič couval z parkovacího místa a vjel do jízdní dráhy jinému vozidlu. Obě vozidla byla po nárazu odražena na zaparkovaná auta. K nehodě došlo ve čtvrtek po půl páté odpoledne na silnici I. třídy č. 22 v Domažlicích ulici Masarykova.

Jak k nehodě došlo popisuje mluvčí policie Dagmar Brožová. "Jednatřicetiletý řidič osobního automobilu Škoda Octavia při couvání z parkoviště, které přiléhá ke komunikaci, na silnici I. třídy č. 22 vjel do jízdní dráhy osobnímu vozidlu Peugeot 206, které řídila čtyřiapadesátiletá žena po hlavní pozemní komunikaci ve směru jízdy z centra obce Domažlice na obec Kdyni. Došlo ke střetu vozidel. Osobní vozidlo Škoda Octavia bylo po střetu odraženo vpravo za pravý okraj komunikace, kde levou stranou narazilo do zaparkovaného osobního automobilu Citroen Jumpy. Osobní automobil Peugeot 206 byl po střetu odražen také vpravo za pravý okraj komunikace, kde přední částí narazilo do zaparkovaného osobního automobilu Peugeot 206."

Naštěstí nedošlo ke zranění osob. Alkohol byl u  všech řidičů vyloučen dechovou zkouškou.

Škody jsou nejvyšší na osobním automobilu škoda Octavia. "Na osobním automobilu Škoda Octavia vznikla škoda 120 tisíc korun, na osobním automobilu Peugeot 206 škoda 20 tisíc korun, na zaparkovaném vozidle Peugeot 206 vznikla škoda 10 tisíc korun a na osobním automobilu Citroen Jumpy byla škoda vyčíslena na 50 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích," dodala Dagma Brožová.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24