QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Západočeská univerzita zve na den otevřených dveří. Bude online i prezenčně

22.01.2022 18:00

Západočeská univerzita v Plzni zve opět po roce všechny zájemce o studium na Den otevřených dveří. Všech devět fakult se letos představí ve středu 26. ledna od 9 hodin.

ZCU_ilustr

Den otevřených dveří ZČU začne pro všechny fakulty shodně ve středu 26. ledna v 9 hodin, každá z nich má pak připravený svůj vlastní harmonogram.

Fakulta pedagogická, Fakulta filozofická, Fakulta právnická se už rozhodly zůstat po celý den online, nicméně uchazeči o informace nepřijdou. Fakulty jim představí nabídku studia na dálku a jednotlivé katedry, v chatovacích místnostech dají prostor dotazům budoucích studentů, seznámí je s prostředím, které na ně čeká.

Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara měla svůj den otevřených dveří pro uchazeče o bakalářské studium už v říjnu, nicméně studium přiblíží i nyní, a to v odpoledním online setkání s proděkanem pro studijní a pedagogické záležitosti.

Fakulta aplikovaných věd, elektrotechnická, strojní, ekonomická a Fakulta zdravotnických studií chystají hybridní formu Dne otevřených dveří, a od 9 hodin zvou jak k návštěvě budov, tak k online setkáním v chatovacích místnostech. Fakulta ekonomická navíc uchazeče osloví také v pátek 28. ledna v Chebu. Od 10 do 11 hodin poskytne potřebné informace o studiu online i na své tamní pobočce v Hradební ulici 22.

Bohatý program Dne otevřených dveří rozdělený po fakultách naleznou zájemci na stránkách školy v záložce Poznejte fakulty, která jim poslouží jako rozcestník.

 

foto: ZČU

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24