QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zatažená obloha, déšť a na horách sněžení! Zlepšení počasí se nedočkáme

14.01.2019 7:02

Zlepšení počasí se v příštích dnech nejspíš nedočkáme. Podle nové týdenní předpovědi bude i dál obloha spíš zatažená nebo oblačná a počítat musíme i se srážkami.

FOTO_QAP_CZ (4)

V pondělí bude proměnlivá velká oblačnost a místy sněhové přeháňky. Nejvyšší teploty se dostanou mezi 0 až +4 stupně. K tomu se přidá i silný nárazový vítr.

V úterý nás čeká oblačno až zataženo, místy opět sněžení. Nejnižší noční teploty klesnou mezi +1 až -3 stupně, nejvyšší denní vystoupí mezi 0 až +4 stupně. 

Středa přinese oblačnou až polojasnou oblohu Sem tam bude pršet, na horách by mohlo sněžit. Odpoledne bude srážek ubývat a postupně i oblačnosti. V noci naměříme +3 až -1 stupeň, přes den 2 až 6.

Ve čtvrtek bude zpočátku skoro jasno až polojasno, během dne od severozápadu zataženo až oblačno s občasným deštěm. Na horách by mělo jít opět o sněhové srážky. Noční teploty budou mezi +1 až -3 stupně, denní mezi 2 až 6.

Pátek bude ve znamení oblačné až polojasné oblohy, místy se vyskytnou zase sněhové přeháňky. V nižšéch polohách půjde o smíšené nebo dešťové srážky. V noci spadnou teploty mezi +1 až -3 stupně, přes den vystoupí mezi -1 až +3.

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Oblačno až zataženo, přechodně místy polojasno. Místy občasné sněžení nebo sněhové přeháňky, v nižších polohách zejména na jihu území i srážky smíšené nebo dešťové. Nejnižší noční teploty +1 až -4 °C, při déletrvající zmenšené oblačnosti kolem -8 °C. Nejvyšší denní teploty -2 až +3 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24