QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Závěr týdne přinese radikální ochlazení! Teploty spadnou pod dvacet stupňů

21.06.2018 7:01

Konec týdne přinese do regionu skokové ochlazení. Teploty by měly spadnout i pod dvacet stupňů a přidají se přeháňky. Příští týden se zase oteplí.

FOTO_QAP_CZ (8)

Ve čtvrtek bude jasno až polojasno. Odpoledne a večer bude přibývat oblačnost a dorazí přeháňky nebo bouřky. Teploty se vyšplhají mezi 27 až 31 stupňů.

V pátek se pak výrazně ochladí. V noci budou teploty mezi 11 a 7 stupni, přes den se ale dostanou jen mezi 14 až 18. K tomu se přidá oblačná až zatažená obloha s přeháňkami. Jen ráno a večer by mohlo být i polojasno.

O víkendu bychom pak neměli zapomínat na deštníky. V sobotu i v neděli nás čeká většinou oblačno, místy s přeháňkami. Teploty se budou pohybovat odpoledne jen kolem 18 stupňů. V noci budou klesat mezi 11 až 7 stupňů.

Pondělí přinese polojasnou oblohu, v průběhu dne by mělo být i oblačno a znovu se mohou vyskytnout přeháňky. V noci naměříme kolem 9 stupňů, přes den maximálně 22 stupňů.

Od úterý do čtvrtka očekávají meteorologové ČHMÚ polojasno až jasno, v úterý přes den až oblačno a ojediněle přeháňky. Nejnižší noční teploty budou v úterý mezi 12 až 8 stupni, v dalších dnech mezi 16 až 11. Odpolední teploty se budou šplhat mezi 20 až 25 stupňů, postupně by se měly ale opět dostat až na 30 stupňů.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24