QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Závod plný úsměvů a skvělých výkonů! V Plzni změřili síly paracyklisté – FOTKY

28.06.2020 10:00

Mladé účastníky oblíbené akce Plzeňský ovál ocenil první náměstek primátora Roman Zarzycký. "Je to skvělá příležitost, jak ukázat, že sport lidi spojuje za každých okolností,“ řekl.

1
123

Závod Plzeňský ovál se jel v sobotu 27. června v Plzni na Lopatárně. “Byl jsem s rodinou malé závodníky podpořit,  jejich nasazení v tom horku bylo obdivuhodné. Letošní závod byl plný úsměvů a skvělých sportovních výkonů. Plzeňský ovál je jedinečný a závodníci sem jezdí moc rádi. Zcela určitě tuto akci podpořím i příští rok, je to skvělá příležitost jak ukázat, že sport lidi spojuje za každých okolností,” dodal Roman Zarzycký (ANO).

Tradice závodů Plzeňský ovál trvá už od roku 2003. K pravidelným účastníkům patří paralympionik Josef Winkler i přesto, že to má do Plzně 300 kilometrů. V letech 2003 až 2020 zde najezdil přes 9600 kilometrů. Dalším věrným závodníkem je rovněž paralympionik Ivo Koblasa, který do Plzně jezdí od začátku své kariéry v roce 2005. Zúčastnil se všech ročníků závodu s výjimkou roku 2018, kdy nemohl přijet kvůli reprezentačním povinnostem.

Výsledky letošního Plzeňského oválu na Lopatárně:

Děti: BORSKÁ Alexandra, KUTHAN Adam,  KUTÁK Václav,  HRDINOVÁ Anna Kateřina, VILÍMEK Vojtěch, KULHÁNEK Lukáš

T2 muži: ŠEJNA Roman, VONDRÁČEK David, VOKŮRKA Václav, MUSIL Roman, PROCHÁSKA Jakub, WINKLER Josef

MH1+ MH2 Muži: JAHODA Patrik, DVOŘÁČEK Petr, TUREČEK Rastislav, KOVÁŘ Pavel

H3 - H5 (40 okruhů): HUDEC Miloš, MOŠNIČKA Tomáš,  RYGOL Mariusz, DĚCKÝ Pavel, ŠIŠKA Michal, WIŚNIEWSKI Marek, FOLTÝN Pavel

Kategorie MC2-5 C + OPEN (30 okruhů): KOBLASA Ivo, STREČKO Ondrej, MASTÍK Tomáš, BOBEK Matěj

Kategorie Open: ČECHURA Petr, BÁRTA Petr, KLEISNEROVÁ Markéta, FAJTL Jaroslav, HRACH Martin

FOTO: archiv

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24