QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zažijte Plzeňský kraj! Stránky turisturaj.cz se představí na veletrhu ITEP

19.09.2019 10:01

Stránky turisturaj.cz prošly významnou obnovou a modernizací. Prezentovat se budou také na veletrhu cestovního ruchu Plzeňského kraje ITEP.

turisturaj_foto

Máte rádi turistiku, chcete vyrazit na výlet, poznat zajímavá místa? Nebo chcete jen vědět, co s děje v Plzeňském kraji? Pomohou vám stránky turisturaj.cz. Ty jsou plné informací o Plzeňském kraji, primárně jsou určeny pro milovníky, cestování, turistiky a poznávání.

Internetové stránky turisturaj.cz vám pomohou poznávat Plzeňský kraj. Zažít ho můžete jako turista, rodina, pivař, labužník, milovník kultury, historik…. Ano na turisturaj.cz si můžete vybrat, jak chcete kraj zažít.

Jako turista? Prozkoumáte Šumavu, Český les i Brdy, dostanete tipy na výlety apod.  Možná se budete chtít vydat za přírodními zajímavosti nebo třeba za zvířaty? Na turisturaj.cz najdete informace o těchto i dalších zajímavých místech.

Plzeňský kraj bude stránky turisturaj.cz prezentovat také na veletrhu Plzeňského kraje ITEP. Ten se koná od 19. do 21. září v Hale Lokomotiva v Plzni na Slovanech.

Projekt „Plzeňský kraj atraktivní“ je realizován za přispění prostředků státního rozpočtu České republiky z programu Ministerstva pro místní rozvoj.

mmr turisturaj

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24