QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zdravím, já jsem Charlie a hledám si nový domov - FOTO

11.01.2021 16:22

Ahoj jmenuji se Charlie a jsem dobrmanský klučina. Je mi asi jeden rok, ale nejsem si uplně jistý. Nikdy jsem narozeniny neslavil. Vážím přibližně 30 kilo a doufám, že mezi vámi najdu nový domov. 

Charlie 3
Charlie 1Charlie 3Charlie 2Charlie 4

Momentálně žiju u tety, která má organizaci Psí štěstí, je moc hodná, ale raději bych už měl opravdový domov. Proto jsem si řekl, že vám povím svůj příběh, třeba někoho zaujme a já získám novou rodinou. 

Všechno to začalo, když mě můj předchozí páníček opustil. Nechápu proč. Jsem očkovaný, čipovaný a dokonce i kastrovaný, takže když budu zlobit s psíma holkama, nemůže se nic stát. Od té doby, co mě můj páníček opustil jsem stále sám, bez výcviku a trošku se bojím mužů. Mám s nimi totiž špatné zkušenosti. Teď bydlím u dočasné tety a díky ní jsem se začal bavit s psíma holkama. Jsou docela prima. Občas se přijdu s tetou pomazlit, mám rád její společnost, jen potřebuji více času, abych dokázal lidem zase důvěřovat. Obzvlášť muži na mě musí jít pomalu, abych se jich nebál.

Hledám zodpovědný domov, kde budou chápat, že jsem velice energický mladý pejsek a musí se mnou chodit sportovat. Občas bychom společně mohli zajít třeba na cvičák, abych se něco naučil.

Hledám páníčka, který se mi bude věnovat a v případě nějakých problémů, je společně vyřešíme. Nechci se ocitnout zase sám. Moc bych si přál rodinu, která má domek se zahradou, kde budu moci dovádět. Nekamarádím se s kočkama a s dětma.

Tak to jsem já Charlie. 

 

Pokud chceš být můj nový páníček, napiš tetě z Psího štěstí. Těším se na tebe.

 

Foto: Psí štěstí

 

 

Foto: Psí štěstí

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24