Zdrogovaný cizinec se snažil přejet svoji přítelkyni i přivolaného taxikáře

24.09.2021 9:05

Policisté Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje zahájili v těchto dnech trestní stíhání 32letého muže pro trestný čin těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu.

Návrh bez názvu-4

Kriminalisté se zabývají případem, který se stal v pondělí, 20. září, kdy dvaatřicetiletý cizinec pod vlivem omamných a psychotropních látek slovně vyhrožoval své dvacetileté přítelkyni v obci na jižním Plzeňsku.

"Po nejprve slovní rozepři úmyslně najel svým osobním vozidlem tovární značky Hyundai na ženu i přivolaného taxikáře. Žena před osobním vozidlem stačila uskočit, osmadvacetiletý muž však nikoli. Agresor do něj vozem narazil a na kapotě vozu jej několik metrů vezl. Poté z auta spadl na zem. Útočník však na nic nečekal a z místa incidentu ujel. Napadený muž utrpěl oděrky a hematomy. Po automobilu i agresivním muži začaly okamžitě pátrat policejní hlídky. O pár minut později jej policisté nalezli v lesním prostoru poblíž obce, kde k incidentu došlo a zadrželi jej," uvedla mluvčí policie Ivana Jelínková.

Policejní vrchní komisař k rukám státního zástupce zaslal podnět na návrh vzetí obviněného do vazby. Soudce návrh akceptoval a rozhodl o tom, že muž bude stíhán vazebně.

 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24