Ze Šumavské ulice v Plzni zmizelo horské kolo. Poznáte cyklistu na snímcích? - FOTKY

03.08.2020 13:15

Policisté pátrají po zatím neznámém pachateli, který poškodil bezpečnostní lanko a zámek a ze stojanu ukradl horské kolo. O pomoc žádají veřejnost.

"Policisté obvodního oddělení Plzeň-střed vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež. Tohoto jednání se měl dopustit zatím neznámý pachatel, který dne 26. června 2020 krátce před sedmou hodinou večer v Plzni v ulici Šumavské na autobusovém nádraží, měl poškodit bezpečnostní lanko se zámkem a ze stojanu na jízdní kola odcizil horské jízdní kolo značky PELLS RAZER ELITE 7, které zde jeho majitel odstavil a řádně zabezpečil,“ sděluje policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Kriminalisté mají k dispozici fotografie z kamerového záznamu. "Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na které je zachycena osoba, která by mohla podat cenné informace k řádnému objasnění případu,“ pokračuje mluvčí.

"Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ dodává Veronika Hokrová.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24