QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Žena prudce zastavila kvůli srně, řidič za ní už nestihl zabrzdit - FOTKY

02.11.2020 11:11

Řidič si neponechal dostatečnou bezpečnostní vzdálenost za osobním automobilem Renault Twingo, když řidička Renaultu musela náhle zabrzdit kvůli přebíhající srnce přes silnici.

Draženov
DraženovDraženov2Draženov1Draženov3

V neděli 1. listopadu krátce před 18 hodinou došlo k dopravní nehodě na silnici II. třídy č. 189 mezi obcemi Draženov a Klenčí pod Čerchovem.

Na vině je řidič, který si neponechal dostatečnou bezpečnostní vzdálenost za jiným osobním automobilem. "Pětačtyřicetiletý řidič osobního automobilu Volkswagen Passat, který jel s osobním automobilem ve směru od obce Draženov, si neponechal za osobním automobilem Renault Twingo třiatřicetileté řidičky dostatečnou bezpečnostní vzdálenost a zezadu do jejího vozu narazil, když s osobním automobilem zastavila vlivem dopravní situace, která vznikla před ní. Přes cestu jí přeběhla srna," popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Lehce zranění byli jednatřicetiletý muž a tříletý spolujezdec z vozidla Renault, kteří byli z místa dopravní nehody převezeni do Domažlické nemocnice k ošetření.

Ani požití alkoholických nápojů u řidičů se neprokázalo.

Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích. "Škoda na osobním automobilu Volkswagen Passat byla vyčíslena na 40 tisíc korun, na osobním automobilu Renault Twingo na 60 tisíc korun," dodala Dagmar Brožová.

Fotky: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24