Ženský tým pozemního hokeje z Litic nestačil na pražskou Hostivař

21.09.2020 12:57

Víkendové utkání bohužel nebylo pro ženský tým pozemního hokeje z Litic úspěšné. Vyhrál tým HC Hostivař Praha. Utkání v mužském podání se nekonalo, tým HC Hostivař je v karanténě.

208935-636897933791510298-970x545-vcenterhcenter

HC Hostivař Praha - Plzeň Litice 2:1 (0:0)
Gól: Duchková
Hrály: Kožíšková, Vyletová, Tušlová, Jelenová, Duchková, Průchová, Lhotáková, Cislerová, Kudrnová, Bystřická, Pospíšilová, Rutová, Wittmannová

V druhém kole ligy jely litické ženy vyzvat pražskou Hostivař. S tou se v loňské sezóně rvaly o postupové čtvrté místo do play off soutěže, nakonec byla Hostivař úspěšnější. V první polovině zápasu Litice soupeřkám nedaly příliš prostoru a převážnou část hrací doby držely míček na svých hokejkách.

"Bohužel, přes tlak, byla jejich hra příliš opatrná a plzeňská děvčata se do útočné čtvrtiny příliš nehrnula. Nakonec skóre otevřela až ve čtyřicáté minutě litická Lucka Duchková. Místo pokračujícího tlaku hostů z Plzně přišel kolaps. Hostivař se po obdrženém gólu začala hrát aktivně a velmi důrazně. V závěru utkání dostala litický tým pod velký tlak a výsledkem byly dvě branky v jejich síti," komentuje Tomáš Levý.

Trenér Petr Hošek zklamaně hodnotil utkání: "Poslední čtvrtina byla naše noční můra. Místo, aby tým zapnul, vnutil soupeři svůj styl, stáhnul se a bál se o výsledek. Určitě se projevuje naše mimořádná mladost. Nejstarší hráčce v poli bylo dvacet tři let".

Foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24