QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zloděj se vloupal do domu ve Zruči, s ukradenou kartou šel k bankomatu - VIDEO

20.11.2019 10:54

Policie pátrá po zloději, který se vloupal do domu ve Zruči - Senci. Z místa činu odešel s velmi dobrým lupem i bankovní kartou. S tou pak zamířil k bankomatu. Poznáte podezřelého na videu?

K vloupání do rodinného domu došlo v polovině září, konkrétně v noci ze 14. na 15. září. Policie případ stále vyšetřuje. V rámci šetření už má k dispozici i záběry z bezpečnostní kamery a shání svědky.

"Zloděj vypáčil dvoukřídlé dveře do přístřešku a garáže v obci Zruč-Senec. Prostory garáže prohledal, rovněž prohledal i zde zaparkovaný vůz, ze kterého odcizil dvě platební karty, osobní doklady, klíče od domova i zaměstnání a sportovní tašku se sportovními věcmi. Tím však jeho řádění neskončilo a z přístavku u domu odcizil dvě jízdní kola. Ani tohle mu však nestačilo, a jelikož měl k dispozici klíče od domu, využil je," popisuje mluvčí policie Ivana Jelínková.

V domě prohledal pouze předsíň, odkud si s sebou odnesl finanční hotovost ve výši třech desítek tisíc korun a pět set eur. Majitelé vyčíslili celkovou škodu na téměř 120 tisíc korun.
Provedeným prověřováním policisté zjistili, že se pachatel pokusil z bankomatu prostřednictvím odcizených karet vybrat finanční hotovost. "Policisté provedli ohledání místa činu, zajistili maximální počet stop a také záznam z kamerového systému, který mají k dispozici pro účely trestního řízení. Žádáme občany, kteří by na zveřejněném záznamu osobu pachatele poznali, aby kontaktovali policisty na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158," dodává policejní mluvčí.

 

 

Zdroj video: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24