QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zloděj ukradl hodinky v obochodě přímo z pultu! Kamery zachytila podezřelého - FOTKY

12.09.2019 10:52

Plzeňští policisté momentálně řeší případ krádeže hodinek v jednom z obchodů v OC Plzeň Plaza. Kamera zachytila podezřelého. Policie shání svědky! Poznáte muže na záběrech?

Policie aktuálně shání svědky v případu krádeží hodinek v jednom z obchodů v Plaze. Zloděj je vzal přímo z pultu. Policie po něm stále pátrá.

"Policisté obvodního oddělení Plzeň - střed vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež, kterého se mohl dopustit dosud neznámý pachatel tím, že dne 4. září v době od 18:45 hodin do 19:05 hodin v Plzni v OC Plaza přišel do prodejny s hodinkami a nezjištěným způsobem odcizil z pultu prodejny volně odložené hodinky," říká mluvčí policie Michaela Raindlová.

Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografii z kamerového záznamu, na které je zachycena podezřelá osoba. Jedná se o muže. "Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložené fotografii, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158," dodává policejní mluvčí.

Zdroj foto: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24