QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zloděj využil nepozornosti a ukradl batoh ze zahrady

08.09.2020 11:00

Zatím neznámý pachatel v blíže nezjištěné době dne 6. září od 21:20 hodin do 21:35 hodin vnikl na pozemek rodinného domu v Klatovech. Lákal ho totiž batoh na venkovních schodech.

1

Zloděj vnikl na pozemek rodinného domu a z venkovních schodů ukradl batoh s peněženkou, mobilním telefonem a pánským oblečením. "Policisté Obvodního oddělení Klatovy přijali oznámení, na jehož základě zahájili úkony trestního řízení pro podezření hned z několika trestných činů, a to porušování domovní svobody, krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platební karty," říká mluvčí policie Dagmar Brožová.

Patnáct minut, kdy neměl majitel svůj batoh pod dohledem, zloději stačilo a batoh ukradl. V něm se nacházela pánská peněženka s finanční hotovostí 3 tisíce korun, platební karty, mobilní telefon značky Honor 20, jeden pár sportovních tenisek značky Adidas, pánské tepláky, šortky a tričko.

"Celková škoda na odcizených věcech byla vyčíslena na 16 100 korun. Policisté provedli ohledání místa činu a šetření v okolí. Po pachateli intenzivně pátrají," doplňuje Dagmar Brožová.

Pachateli za tento čin hrozí až dva roky odnětí svobody.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24