Znáte učitele, který zvládá bezvadně distanční výuku? Máte příležitost ho ocenit

14.01.2021 12:07

Tato doba je komplikovaná, zdravotníci zažívají velké přetížení v nemocnicích, učitelé se zase musí vypořádat s distanční výukou. Nápor pociťují ale i další profese.

vostracky_tabule

Znáte učitele, kteří skvěle zvládají tuto aktuální obtížnou situaci s distanční výukou a dokonce by si zasloužili být oceněni? Využít můžete ceny Global Teacher Prize Czech Republic 2021. Tam přihlásíte učitele, který by si zasloužil toto ocenění. Nominovat učitele lze až do 28. února zde.

Cena se uděluje každoročně, letos bude mít ale ještě vyšší hodnotu vzhledem ke všem nařízením a omezením. "Global Teacher Prize Czech Republic je odborná cena pro pedagogy působící na základních a středních školách v České republice. Sleduje odbornost pedagogů, individuální přístup k žákům, vytváření a používání inovativních učebních metod a zapojení učitelů do mimoškolních aktivit a odborné komunity," píše se na webových stránkách udělování cen.

Nominovat učitele na cenu Global Teacher Prize Czech Republic může v termínu do 28. února prostřednictvím nominačního formuláře na stránkách ceny. Každý může nominovat více učitelů, ti jsou následně informováni o svoji nominaci a pokud ji přijmou, přihlašují se do ceny sami v termínu do 14. března. Přihlásit do ceny se lze i bez předchozí nominace.

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24