QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kam vyrazit o víkendu za zábavou? Přinášíme tradiční tipy!

11.02.2022 13:11

O víkednu 12. a 13. února můžete vyrazit za zajímavými výstavami či na divadelní představení. Počasí bude přát také nadšencům do zimních sportů, skiareáy lákají ideálními podmínkami.

kulturu nezastaviš

Výstava fotografa Milana Janocha v Přešticích

Hra nejen se sluncem, tak se jmenuje nová výstava velkoformátových fotografií přeštického fotografa Milana Janocha v Černošíně. Zájemci ji mohou navštívit ve vstupním vestibulu tamního městského úřadu. Více jsme psali ZDE.

Na Šumavu na lyže či běžky

Šumavské skiareály hlásí skvělé podmínky. Ovšem i přes aktuální vyšší návštěvnost v době jarních prázdnin nejsou čekací doby u vleků nijak velké. Více jsme psali ZDE.

Výstava studentských prací v mázhauzu plzeňské radnice

V hodinách výtvarné výchovy a keramického kroužku připravili studenti Masarykova gymnázia v Plzni propracovaná výtvarná díla, která jsou do 17. února k vidění v mázhauzu plzeňské radnice. Více jsme psali ZDE.

Unikátní tvorba sochařky Moniky Immrové

V Galerii města Plzně aktuálně probíhá výstava sochařských děl sochařky Moniky Immrové . Umělkyně ve své tvorbě pracuje s tvarovým a barevným zjednodušením. Hraje si s architekturou prostoru a lidským měřítkem. Více jsme psali ZDE.

Valentýnský trh ve Farmaparku u Toma Ledce u Plzně

V neděli 13. února od 9 do 16:30 hodin můžete zavítat na speciální farmářské trhy se zábavným programem pro děti. Valentýnský farmářský trh se koná přímo před Farmaparem u Toma, takže si můžete užít svátek lásky i se zvířátky, opéct si špekáček na ohni a udělat si příjemný den se zamilovanou tématikou.

Kulturní víkend v Divadle J. K. Tyla

I tento víkend hraje plzeňské Divadle J. K. Tyla jako o život. Velké divadlo uvede v sobotu 12. února Čajkovského Šípkovou Růženku v baletních střevíčkách. V Novém divadle se v sobotu odehraje historický thriller Čarodějky ze Salemu (více ZDE). V neděli pak divadlo představí příběh malíře Bohumíra Lindauera LINDAUER? PĀKEHĀ!, Muzikantskou pohádku pro nejmenší diváky a jednu z největších operních stálic, francouzskou Carmen.

 

foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24