QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Renault Austral, novinka ihned k odběru a za výhodnou cenu! V Auto CB v Plzni!

24.05.2023 9:28

Po velmi úspěšné Arkaně přišla francouzská automobilka Renault na trh s modelem Austral. Zakoupit ho můžete v Plzni na Slovanech, u autorizovaného prodejce vozů Renault v autosalonu Auto CB na Nepomucké třídě 119.

Auto CB _Renault (4)
austral2austral3austral4austral1Auto CB _Renault (3)Auto CB _Renault (4)Auto CB _Renault (6)Auto CB _Renault (5)

Tento vůz vás zaujme už při prvním pohledu, při projížďce pak oceníte praktičnost interiéru, výborný výhled z vozu, velikost, pohodlí i jízdní vlastnosti. My jsme pro vás Renault Austral otestovali v Auto CB. Tady si můžete vůz vyzkoušet i vy a rovnou si tohoto krasavce odvézt domů. A pozor nyní za velmi výhodnou cenu! Ale pospěšte si, jen do vyprodání zásob!

„Na skladové vozy Renault Austral máme v současné době velké slevy. Výše slevy je stanovena podle motorizace a výbavy. Nejlepší je přijít k nám do autosalonu na Nepomucké třídě 119 v Plzni, vůz si vyzkoušet a vybrat si z nabízených skladových vozů,“ říká vedoucí prodeje Renault Auto CB Luboš Kopecký s tím, že prodejní cena modelu Renault Austral bez slevy začíná na 770 000 Kč včetně DPH.

Renault Austral nabízí mild-hybridní benzinové pohony, navíc má toto SUV na svůj výkon relativně nízkou spotřebu. A to v dnešní době určitě oceníte.

Austral má i řadu vychytávek. „Například velký head-up displej, který vám umožní vidět informace a varování, aniž byste dali ruce pryč z volantu. Posuvnou opěrku s bezdrátovou nabíječkou mobilu nebo posuvnou zadní lavici, která umožňuje větší komfort pro cestující vzadu nebo si můžete ještě zvětšit už tak velký kufr,“ vyjmenovává Luboš Kopecký.

V současné době můžete s mimořádnou slevou zakoupit i další skladové vozy Renault v Auto CB. Jedná se o skladové vozy Renault Clio se slevou 30 tisíc, Arkana 80 tisíc nebo Captur 40 tisíc korun. Prodejní cena Renaultu Clio začíná na 353 000 Kč vč. DPH.

 

KONTAKT na prodejce:

 

AUTO CB s.r.o.
Nepomucká 119
326 00  Plzeň

Prodej nových vozů:

Tel. 377 666 667
E-mail: kopecky@autocb.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24