Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 12:14

Kvůli zaplavení byl v Plzni neprůjezdný Rondel

Hasiči odčerpali vodu, nyní je místo již průjezdné

Na nový vůz nemusíte čekat! Skladové vozy s akčními slevami právě teď u Auto CB

18.09.2023 18:30

Nechcete na nový vůz čekat dlouhé měsíce? Máme pro vás tip. U plzeňského prodejce vozů Renault Auto CB na Nepomucké 119 si nyní můžete vybrat z nabídky skladových vozů. Na některé modely mají dokonce výrazné slevy.

Auto CB _Renault (9)

Renault Captur se stal ve svém segmentu SUV po uvedení na automobilový trh rychle bestsellerem jak ve Francii, tak v Evropě. Toto živé SUV můžete nyní pořídit v Auto CB s akční slevou až 85 tisíc korun.

Chcete-li dostupné, městské auto, pak si pořiďte Renault Clio. To patří právem nejprodávanější modely francouzské automobilky. Cena skladových vozů Clio je aktuálně ponížena o 45 tisíc korun.

Největší akční slevou v současné době disponuje elegantní Arkana. V aktuální nabídce skladových vozů Auto CB je se slevou až 170 tisíc korun.

AUTO CB s.r.o. Objednejte si testovací jízdu nebo si přijďte pro nový vůz s výraznou slevou!

Nepomucká 119, Plzeň
Prodej nových vozů:
Tel. 377 666 667
E-mail: kopecky@autocb.cz

Další zvýhodněné modely s velkými slevami…

„S akční slevou máme aktuálně další skladové modely Renault. Je to Austral se slevou 30 tisíc korun, Megane až 40 tisíc korun, Jogger má aktuální slevu 25 tisíc korun, Duster 20 tisíc korun, Sandero 15 tisíc korun a Master až 30 %,“ říká Luboš Kopecký, vedoucí prodeje vozů Renault Auto CB.

foto: QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství