Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Ranní dopravní nehoda u obce Plánice má tragické následky - FOTKY

06.03.2024 9:05

Na silnici 18711 /III nedaleko Plánice havarovalo dnes ráno osobní vozidlo. Nehoda má tragické následky.

OA Plánice_0324_HZSPK (3)
OA Plánice_0324_HZSPK (3)OA Plánice_0324_HZSPK (1)OA Plánice_0324_HZSPK (2)

K dopravní nehodě došlo ve středu 6. března v 6:44 na silnici mezi obcemi Plánice a Hnačov. „Řidič (ročník 1966) osobního vozidla tovární značky Mazda jel ve směru z obce Hnačov na obec Plánice. Pravděpodobně měl sjet s pravým kolem do příkopu, kdy při pokusu z něj vyjet, strhl řízení a s vozidlem sjel do protějšího příkopu, kde narazil do betonové vpusti a stromů,“ popsala nehodu Barbora Šmaterová, mluvčí policie.

Hasiči museli řidiče a jeho spolucestující z vozidla vyprostit. „Dvě osoby jsme vyprostili, nebylo zapotřebí hydrauliky. Vozidlo je mimo komunikaci,“ uvedl Petr Poncar, mluvčí hasičů.

Nehoda má tragické následky.

„Záchranáři z místa transportovali muže ročník 1966, který utrpěl středně těžká zranění. Při vědomí směřován na akutní příjem Fn-Lochotín. Žena ročník 1931 byla na místě laicky resuscitována, záchranáři v resuscitaci pokračovali další dvě desítky minut. Přes veškeré jejich úsilí se jim u ženy nepovedlo obnovit životní funkce, lékařka konstatovala úmrtí ženy na místě," uvedla Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

Dechovou zkoušku měl řidič negativní. Na místo byl přivolán koroner.

Komunikace je průjezdná.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT