QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

5 ikonických modelů sneakers, které musíte znát

20.02.2024 15:35

Jestliže chcete jít tzv. s dobou, zařaďte do svých šatníků i stylové sneakers. Ty mají mnoho předností a také podob. Pokud nejste zrovna módní guru, jsme tu pro vás. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jakých 5 modelů snekaersů stojí za to zařadit i do vašeho botníku. Inspirace na vás čeká!

sneakers-boty
sneakers-botydamske-boty-sneakerssneakers-boty-damske

Jaké 2 modely sneakers se hodí i do elegantních outfitů?

Na trhu existují sneakersy, které mohou ženy a muži nosit nejen do sportovních a do ležérních, ale také do elegantních outfitů. A na ty si právě posvítíme pěkně zblízka. Jdeme na to!

Kožené sneakers

Dámské nebo pánské kožené sneakers boty jsou v elegantních outfitech vždy dokonalou ozdobou. Uhlazenému outfitu navíc dodají patřičný šmrnc. Kožené sneakersy mohou mít vyšší i kotníkovou podobu. Kvalitní a trendy kožené dámské i pánské sneakers seženete i u oblíbeného prodejce CCC. Tady si přijde na své i ten nejnáročnější zákazník.

Sneakers s lesklými detaily

Do vašich outfitů v elegantním stylu se budou výborně hodit i tenisky se zlatými nebo se stříbrnými prvky. Ty pak můžete snadno sladit také se svými blyštivými šperky, jako jsou prsteny, hodinky či náramky. K těmto sneakersům mohou dámy nosit i kabelku s třpytivým řetízkem. V takto postaveném outfitu zazáříte a stanete se nepřehlédnutelnými.

Které 2 typy sneakersů se hodí do sportovních outfitů?

Do sportovně laděných outfitů můžete zařadit i nízké sneakers nebo tenisky na platformě. Pojďme se na ně podívat do detailu.

Nízké sneakers s potiskem

Jestliže máte rádi výrazné kousky, můžete do sportovních outfitů zařadit tenisky s potiskem. Může se jednat o malé logo vaší oblíbené značky, ale také o maxi potisk. Vždy tak bude záležet jen na vás a na vašich preferencích. Výraznější modely nízkých sneakersů můžete kombinovat s módními crop topy nebo s tank topy s širšími ramínky. Hodit se vám k nim budou i šortky s vyšším pasem nebo teplákové kalhoty či rovnou celé soupravy. In budou ty s mikinou s kapucí.

Sneakers na robustní platformě

Dámské a pánské sneakers na robustní platformě jsou absolutním hitem roku 2024. Jsou nejen velmi módní, ale také pohodlné. Ženy je pak s oblibou nosí i k sportovním sukním s gumou v pase nebo s šaty s průstřihy. I stylové kousky na robustní platformě najdete na e-shopu CCC. Zde to bude sázka na jistotu.

Jaký model sneakersů vynikne v ležérně laděném outfitu?

Do ležérně laděných outfitů se výborně hodí dámské a pánské sneakers v kotníkové vyšší podobě.

Vyšší kotníkové sneakers

Vsadit můžete na model se vzory a s motivy nebo s výraznějším potiskem. Tyto kousky pak slaďte už jen s jednobarevným oblečením. Jak se v módě totiž říká, méně znamená mnohdy více. Příliš vzorů a motivů v jednom outfitu by mohlo působit až nesourodým dojmem. Také kotníkové výraznější modely dámských a pánských sneakers seženete v kamenné prodejně CCC. Tady vám s výběrem obuvi pomůže vždy také ochotný personál. Ke kotníčkovým sneakers vybírejte např. legíny s vyšším pasem nebo kalhoty se zúženou nohavicí. Díky praktickému zúžení vyniknou kotníkové modely sneakers v celé své kráse.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24