Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 12:14

Kvůli zaplavení byl v Plzni neprůjezdný Rondel

Hasiči odčerpali vodu, nyní je místo již průjezdné

Byl neskutečnej pocit zahrát si s Petrem Sýkorou, říká Patrik Petruška

07.09.2011 12:02

V úterním zápase s Pardubicemi, který byl posledním v European trophy, zazářil dvacetiletý Patrik Petruška. Jak si zápas užil a jaký byl jeho gól ví QAP.

Petruška napadá hru soupeře fotoM. Podpera

Hvězdou úterního zápasu s Pardubicemi byl mladík Patrik Petruška. Jak si užíval vydařený zápas a jaký byl jeho gól? To ví QAP.

Byly Pardubice nejtěžším soupeřem European Trophy? Bruslili lépe než Finové?

"Rozhodně ano, byly nejtěžší. Nejvíc bruslili, přenášeli hru ze strany na stranu a hlavně stříleli. Asi i překvapili tím, jak bruslili. Finové zřejmě nenastoupili tak, jak chtěli, nevím."

Jak sis užil ten svůj gól? Jak se to vlastně tak pěkně seběhlo?

"Dostal jsem puk, najížděl jsem si na červenou, dostal jsem ho... od ´Růži ´, sklepnul jsem si to, jako že to je na střelení a ono se to odrazilo od něj, od nohou. Potom jsem kolem nohou dostal kotouč a snažil jsem se vystřelit. Pak jsem spadnul na zem, odrazilo se mi to a přes rameno gólmana jsem to dal. Vlastně jsem do toho spíš tak plácnul (smích), nemířil jsem."

Co další velké šance, proč se Ti nezdařily?

"Obě šance připravil Petr Sýkora s Honzou Kolářem, Honza mě dvakrát krásně našel, bohužel jsem trefil jednou gólmanovi beton a podruhé spojnici... "

Jaký je to pocit hrát v jedné lajně s Petrem Sýkorou?

"Je to neskutečnej pocit... když se něj podíváte, že jako mladej hrál NHL a vy si s ním teď můžete zahrát... neskutečnej pocit"

Byl jsi nervózní, když ses dozvěděl, že budeš hrát v lajně se Sýkorou?

"No, nervózní... to ne, ani strach jsem neměl, ale spíš je tam obrovská autorita. Měl jsem obrovskou radost, že si s ním můžu zahrát, vyzkoušet si to."

Jak prožíváš svůj boj o místo v základní sestavě?

"Tak je to těžké, je nás tady mladých opravdu hodně, pořád se točíme a bude záležet jen na nás, kdo bude hrát a kdo ne."

Jak tipuješ zápas AC Milán - FC Viktoria Plzeň?

"Tipuju 1:1 (smích)"

foto: M. Podpera

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství