Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 12:14

Kvůli zaplavení byl v Plzni neprůjezdný Rondel

Hasiči odčerpali vodu, nyní je místo již průjezdné

Restaurace ve školním penzionu v Horšově se otevře i veřejnosti!

14.11.2011 13:47

Restaurace v nově otevřeném školním penzionu v Horšově na Domažlicku se od pondělí 21. listopadu otevírá i pro veřejnost! Naobědvat se tu můžete od pondělí do pátku!

Penzion, Školní statek Horšov1

Střední odborná škola a střední odborné učiliště Horšovský Týn otevře od pondělí 21. listopadu restauraci v nově vybudovaném penzionu na Školním statku v Horšově i pro veřejnost!

Před necelým měsícem byl v Horšově na Domažlicku, v areálu školního statku SOŠ a SOU Horšovský Týn slavnostně otevřen penzion s restaurací, které vedou studenti školy. V prvních týdnech provozu fungovala restaurace pouze pro zaměstnance statku a studentky, kteří zde vykonávají praxi.

"Od pondělka 21. listopadu bude restaurace v penzionu otevřena pro veřejnost s otevírací dobou od pondělí do pátku od 10 do 15 hodin," informuje vedení školy.

Více o penzionu s restaurací, který na školním statku vybudovala SOŠ a SOU Horšovský Týn, a o který se starají pouze studenti školy pod vedením pedagogů, najdete v článku Na Domažlicku vznikl první pension s restaurací v režii studentů.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství