Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidiče vylekalo protijedoucí auto, vozidlo skončilo na boku - FOTKY

27.03.2018 9:56

Protijedoucí auto se zapnutými dálkovými světly mělo vylekat řidiče, který následně nezvládl řízení a s autem skončil na boku. Druhý řidič z místa ujel.

1
123

K nehodě došlo na Domažlicku na silnici mezi obcemi Kanice a Lštění. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění, škody se ale dostaly celkem vysoko. Řidič, který řídil protijedoucí auto, navíc z místa ujel.

"Jednačtyřicetiletý řidič osobního automobilu tovární značky Škoda Octavia jedoucí ve směru od obce Kanice na obec Lštění po projetí pravotočivé zatáčky strhl řízení vpravo, dostal s vozidlem smyk a následně vjel na pravý okraj komunikace. Poté vyjel vpravo mimo komunikaci, kde se s vozidlem převrátil na levý bok," popsala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policisté nehodu stále šetří. Podle šoféra, který auto převrátil na bok, ho vylekalo protijedoucí auto. "Podle vyjádření řidiče po projetí pravotočivé zatáčky špatně zareagoval na protijedoucí osobní automobil, který měl jet se zapnutými dálkovými světly po středu komunikace. Ke srážce osobního automobilu s neznámým osobním vozidlem nedošlo," dodává policejní mluvčí.

Škoda se vyšplhala na 60 tisíc.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství