Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sezóna trhů v Plzni jde do finále! Odstartuje Martinský trh

31.10.2016 9:13

Už v tomto týdnu se znovu v centru Plzně rozjedou tradiční trhy. Tentokrát budou ve znamení svatého Martina, ten se i letos chystá do centra města na bílém koni. Čtěte podrobnosti!

FOTO_QAP_CZ (25)

Sezóna tradičních trhů na náměstí Republiky v Plzni jde pomalu ale jistě do finiše. V závěru roku ovládnou náměstí dva nejnavštěvovanější trhy. Už v tomto týdnu odstartuje Martinský trh, který nabídne mimo jiné i očekávané svatomartinské víno.

Martinský trh bude na náměstí probíhat od 4. do 11. listopadu. "Chybět nebudou stánky s dobrotami, které na žádném správném trhu nesmějí chybět. Dejte si trdelník, podívejte se na ukázku z nějakého lidového řemesla, popovídejte si s přáteli. Lidová řemesla zastoupí kovář, řezbář, výrobce proutěných košíků nebo svíček či keramiky," lákají organizátoři.

Nadcházející trhy budou už opět o něco širší a nabídnou desítky stánků. Vrcholem trhů bude příjezd svatého Martina na bílém koni i s družinou. Ten bude k vidění právě 11. listopadu v průběhu celého dne. Připravený bude ale také hudební program. Na pódiu se představí během trhů například kapely Turdus, MHS country nebo Strašlivá podívaná.

Závěr sezóny trhů obstarají Vánoční trhy, které budou probíhat od 25. listopadu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT