Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Policisté pátrají po svědcích dvou dopravních nehod na Tachovsku

09.04.2024 17:00

Policisté žádají svědky dopravních nehod, aby se přihlásili na jakoukoliv policejní služebnu. Informace mohou sdělit také na tísňovou linku 158.

3

K první dopravní nehodě došlo 3. dubna v době od 13:25 hodin do 13:45 hodin na silnici č. I/21. "Neznámý řidič s dosud neustanoveným vozidlem tmavé barvy jel ve směru jízdy od obce Planá k obci Nová Hospoda. Při předjíždění jiného vozidla měl podle dosud zjištěných informací vytlačit protijedoucí vozidlo Hyundai na krajnici, kde došlo k poškození jeho pravého boku o svodidla," uvedla policejní mluvčí Iva Vršecká.

Další dopravní nehoda se stala od 3. dubna od 18:00 hodin do 4. dubna do 10:45 hodin v obci Nová Hospoda. "Neznámý řidič s dosud neustanoveným vozidlem poškodil svislou dopravní značku P2 Hlavní pozemní komunikace doplněnou o dodatkovou tabulku E 2b Tvar křižovatky. Z místa následně odjel, aniž by splnil svou povinnost danou mu zákonem," dodala policejní mluvčí.

Foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT