Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody na Plzeňsku! Auta vylétla ze silnice u Plzně i u Nečtin

25.02.2015 10:01     25.02.2015 11:49

Hned dvě vážné nehody museli od středečního rána řešit policisté spolu se záchrankou na Plzeňsku. Osobní auto ráno vylétlo ze silnice u Nečtin, obdobná nehoda se dopoledne odehrála u Plzně. 

2.1.2014 DN Božkov

Hned dvě nehody, kdy auto vylétlo ze silnice, řešili policisté a záchranka na Plzeňsku. V časných ranních hodinách se nehoda řešila u Nečtin, dopoledne pak auto skončilo na střeše u Plzně u odbočky na Záluží. V jednom případě se zranila žena a malé dítě, ve druhém případě záchranka převezla do nemocnice ženu s několika zraněními.

K nehoděna silnici směrem na obce Čbán došlo krátce po 5. hodině ranní. "Řidič jel s osobním vozidlem tovární značky Audi po komunikace směrem od obce Plachtín na obec Džbán. V pravotočové zatáčce pravděpodobně nezvládl řízení a auto vyjelo mimo vozovku," popsal mluvčí policie Jan Koželuh.

Na místě došlo ke zranění ženy a malého dítěte. Podle prvotních informací ale naštěstí neměla mít ani žena, ani dítě žádná vážná poranění.

Nicméně nehodou se dál policie zabývá. Jisté ovšem je, že na nehodě se nepodílel alkohol. "Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče osobního vozu negativní. Přesné příčiny a okolnosti nehody jsou dále v šetření," uzavřel policejní mluvčí.

Auto vylétlo ze silnice a skončilo na střeše těsně za Plzní! Ženu převezla záchranka na urgentní příjem...

Během dopoledne pak musela policie vyjíždět k obdobné nehodě těsně za Plzní směrem na Záluží. "Řidička vyjela s osobním vozem značky Fiat Punto mimo vozovku, kde se auto převrátilo na střechu. Vzhledem ke zdravotnímu stavu řidičky nebylo možné na místě provést dechovou zkoušku," řekla QAPu mluvčí policie Ivana Jelínková s tím, že žena v autě cestovala sama.

Na místo musela vyjet také záchranka. "Ženu jsme převáželi s úrazem hlavy a hrudníku na urgentní příjem do nemocnice," doplnila k nehodě mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství