Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pátrání skončilo tragicky! Muže našli mrtvého v rybníku

10.05.2016 13:53

Tragédií skončilo v úterý pátrání po 58letém muži na Klatovsku. Jeho tělo už bez známek života se našlo v rybníku. V případu je nařízená pitva. Po muži od pondělí pátraly desítky policistů.

Kontroly v Borském parku sílí.

Nejhorší možnou variantou skončilo pátrání po 58letém muži, které od pondělí probíhalo na Klatovsku v okolí obce Hradiště na Kolinecku. I když do pátrání se zapojily desítky policistů i vrtulník s termovizí, muže se podařilo najít až v úterý dopoledne. Bohužel už bez známek života.

Policisté pátrali po muži od pondělí. "Včera k večeru jsme přijali oznámení o pohřešování 58letého muže. Do pátrací akce se zapojily desítky policistů, nasazen byl také vsrtulník s termovizí. Bohužel včera bylo pátrání neúspěšné. Znovu se policisté vydali do terénu dnes ráno," řekla mluvčí policie Dana Ladmanová s tím, že v úterý bylo do pátrání opět nasazeno víc jak pět desítek policistů.

Ani veškerá snaha a nasazení nejrůznější možné techniky muži život nezachránilo. "Pohřešovaný muž byl dnes dopoledne nalezen bez známek života v rybníku nedaleko obce," doplnila policejní mluvčí. Policie nicméně tragédii zatím neuzavřela. V případu je nařízená pitva, která teprve ukáže, jak vlastně muž zemřel.

FOTO: ilustrační


 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství