Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Support Lesbiens zamíří i do Plzně!

08.08.2012 12:51

V rámci své Support Lesbiens Unplugged Tour  zamíří populární kapela už v zimě také do západočeské metropole. A kromě kapely se můžete těšit také na skvělého hosta - zpěvačku. Více zjistil QAP.CZ.

Support Lesbiend www.supportlesbiens.cz

Už v zimě se můžete těšit na koncert kapely Support Lesbiens přímo v Plzni v Měšťanské besedě. A těšit se můžete i na skvělého hosta!

Letos na podzim slaví kapela Support Lesbiens 20 let. Proto vyráží na komorní turné po divadelních sálech. Jeho součátí bude také zastávka v Plzni. Koncert bude 7. ledna 2013 a už teď můžete rezervovat vstupenky od 350 korun na webu Měšťanské besedy.  Můžete se těšit na koncert plný emocí, hudebních zážitků a vystoupení skvostného hosta, kterým bude zpěvačka Tonya Graves. Turné startuje 24. října 2012.

Support Lesbiens vznikli v roce 1992. Rozpadli se ale po čtyřech letech a vzápětí se roku 2000 zase sešli. V roce 2001 vyšla kapele deska Regeneration?, která znamenala průlom v posluchačské oblibě. Singl Bet my soul začaly hrát rozhlasové stanice v nejvyšších frekvencích. Na úspěch této desky navázalo album Tune Da Radio, které ji definitivně zařadilo mezi nejpopulárnější hudební skupiny v České republice. V březnu 2003 získala kapela  dvě hlavní ocenění Anděl od České hudební akademie za nejlepší album roku 2002 a kapelu roku 2002.

Členové Support Lesbiens

Kryštof Michal (zpěv)
Hynek Toman (kytara)
René Rypar (kytara)
Jan Daliba (baskytara)
Zbyněk Raušer (bicí)

zdroj o kapele: wikipedia.org

foto: www.suportlesbiens.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství