Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Druhý závod Plzeňské amatérské ligy horských kol se pojede v Chrástu!

27.04.2013 8:31

Všichni amatérští cyklisté mají skvělou příležitost ukázat, co v nich je. Pro závodníky je naplánována trasa zajímavým terénem. Pět nejlepších bude odměněno…

Závod bikerů v rámci Plzeňské amatérské ligy horských kol se uskuteční ve středu 1. května v Chrástu u Plzně. Závodníci pojedou velkou cenu Sport Beran – Junior Becker cup 2013.

S jakou trasu mohou závodníci počítat tentokrát? „Trať bude tradičně na štěrkovém břehu řeky Klabavky, 900m dlouhý okruh má jen minimální převýšení a letos se pojede v protisměru. Pokud nízký stav hladiny řeky dovolí, bude pro bikery připraven i podjezd mostu vedle hospody U žáby a nová technická pasáž za potokem,“ popisuje prezident P.A.L. Marcel Beran.

Ve 12 hodin odstartuje kategorie kadetů a kadetek. Prvních pět nejlepších závodníků bude slavnostně vyhlášeno v 16 hodin. Velkou cenu Sport Beran bude moderovat Iva Kokešová.

Přihlásit se můžete online do úterý 12:00 nebo na místě nejpozději 30 minut před startem kategorie, ale s příplatkem 50,-Kč. Občerstvení bude na místě zajištěno a tentokrát se o něj postará chrástecká cukrárna U rybníka.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT