Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Indiáni slaví první domácí výhru. Hradec porazili 4:3 v prodloužení - FOTKY

30.09.2016 20:06     30.09.2016 21:12

Hokejisté HC Škoda Plzeň zdolali neoblíbeného soupeře až v prodloužení. Zápas rozhodl svou trefou Jakub Lev. 

Plzeň_HK
DSC_4594 (1)DSC_4727DSC_5606DSC_4585 (1)DSC_4603DSC_4810DSC_4609DSC_4831DSC_4919Plzeň -Hradec

První třetina moc hokejové krásy nepřinesla. Fanoušci viděli jen osm střeleckých pokusů. Skóre otevřel už ve druhé minutě hostující Roman Kukumberg. Na 0:2 zvýšil Rastislav Dej.

Ve druhé dvacetiminutovce snížil Colton Yellow Horn na 1:2 a po přihrávce Jakuba Lva srovnal na 2:2 Miroslav Indrák. Škodovka nakonec dokázala otočit. Pouhých 20 vteřin před koncem třetiny dostal domácí do vedení 3:2 Ondřej Kratěna.

V posledním dějství  předvedli indiáni celou řadu šancí, ale brankáře Mountfieldu nepřekonali. O změnu skóre se nakonec postaral Rudolf Červený a bylo vyrovnáno. Na stavu 3:3 už se do konce třetiny nic nezměnilo.

Zápas dospěl do prodloužení, kdy měli hosté více ze hry, ale štěstí přálo domácím.  Po samostatné akci překonal hostujícího gólmana Jakub Lev.  "Hradec nás v tom prodloužení tlačil, takže můžeme být rádi, že jsme nedostali gól a získali dva body,“ má jasno Lev.

V dalším utkání čeká na Plzeň úvodní zápas play-off Ligy mistrů. Zamíří do švýcarského Lugana. "Bereme to jako další zápas, který chceme vyhrát. Tu soutěž hrajeme za odměnu, je pro nás důležitá. Jedeme tam udělat co nejlepší výsledek před odvetou,“ dodává Jakub Lev.

HC Škoda Plzeň: Machovský (Sochůrek) – Pulpán (A), Čerešňák, D. Sklenička, Moravčík, M. Špaček, Slovák – D. Kubalík, Kracík (A), Kratěna (C) – T. Svoboda, Hrnka, Indrák – Johnson, Lev, Yellow Horn – Schleiss, Koreis, Švarc.

Mountfield HK: Kacetl (J. Pavelka) – Vydarený (A), Pláněk, Gregorc, Štajnoch, Dietz, Pavlas, Čáp – Červený (A), Džerinš, Jarůšek – Dej, Kukumberg, Bednář (C) – Šimánek, Potulny, Köhler – Pavlík, T. Knotek, Nedvídek.

FOTO: Pavel Němeček

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT